پیش از هرچیزی بهتر است بدانیم که هر فضایی متشکل از دیوار، سقف و کف است و این عناصر موجب به وجود آمدن محدوده ای معین شده اند. پس از اینکه این عناصر را تشکیل دادند باید بادرنظر گرفتن موقعیت و نیاز آن پوششی را درنظر گرفت که موجب ارتقای کیفیت فضا می باشد، به عنوان مثال برای داشتن فضایی که حس صمیمت را القا می کند می توان از پارکت های چوبی به عنوان کفپوشی مناسب استفاده کرد.
در هر فضایی پوششی که در انتها انتخاب می شود می تواند به عنوان عنصر تکمیل کننده شناخته شود. فرش از جمله مواردی است که به عنوان لایه نهایی در هر فضایی معرفی شده و تکمیل کننده دکوراسیون به شمار می رود. فرشی که با دقت انتخاب شود می تواند بین دیگر عناصر موجود در آن فضا سازماندهی و هماهنگی کامل را به وجود آورده و حس گرما و صمیمیت را القا دهد.
توجه به نیاز خانه
هر بخش از خانه نیازمند انتخاب فرشی متناسب با آن فضا است و توجه به طرح و نقش آن این امکان را به افراد می دهد تا دیگر المان ها را همخوان با آن انتخاب کرده و دکوراسیونی جذاب داشته باشند. فرش می تواند نقطه کانونی یک دکوراسیون را به خود اختصاص دهد و یا از آن به عنوان یک عنصر تزئینی استفاده شود. به طور کلی تاثیری که فرش در دکوراسیون داخلی دارد غیرقابل انکار بوده و این امر موجب می شود تا نیازمند دقت و تمرکز بالایی در انتخاب باشد.
فرش این خاصیت را دارد که کف فضا را مرکز توجه نشان دهد به همین دلیل تولیدکنندگان فرش سعی دارند با استفاده از طراحی زیبا و نقش و نگاره های چشمگیر کف را به مرکز توجه تبدیل کنند. فرشی که انتخاب می شود باید همخوانی کاملی با مبلمان و دیگر عناصر موجود را داشته باشد تا فضای موردنظر کامل و منسجم دیده شود.
به عنوان مثال اگر از دکوراسیون مدرن در خانه خود استفاده می کنید بهتر است درخصوص مبلمان به سراغ طرح های ساده رفته و از فرش هایی که سبک مدرنیته دارند کمک بگیرید. درخصوص دکوراسیون های کلاسیک و سنتی نیز بهتر است از فرش های فانتزی همچون گلیم و یا فرش وینتیج که کمی حال و هوای قدیمی داشته بهره بگیرید.
نکته دیگری که تاثیر فرش در دکوراسیون داخلی را به خوبی نشان می دهد ایجاد هماهنگی بین رنگ آن با دیگر عناصر به کار رفته در دکوراسیون است. ایجاد هارمونی بین فرش و سایر المان ها موجب می شود تا فضای موردنظر جذاب تر به نظر رسیده و دکوراسیونی چشمگیر داشته باشد.
محل قرارگیری فرش
هر یکی از بخش های خانه مستلزم انتخاب فرشی مناسب برای آن بخش است. به عنوان مثال فرشی که برای اتاق خواب انتخاب می شود گزینه چندان مناسبی درخصوص سالن پذیرایی نخواهد بود. از سوی دیگر نمی توان فرشی که متناسب با فضای آشپزخانه طراحی شده را در اتاق خواب استفاده کرد. البته این مورد درخصوص فرش های طرحدار صادق بوده و فرش هایی که از طراحی ساده ای برخوردار هستند می توانند برای استفاده در اتاق خواب و یا اتاق نشیمن گزینه خوبی باشند.
البته دیگر المان های موجود در هر بخش نیز می تواند در انتخاب فرش مناسب با آن فضا کمک کننده باشد. به عنوان مثال رنگی که درمورد پرده و روتختی انتخاب شده می تواند با فرش اتاق مطابقت داشته باشد تا فضا شلوغ به نظر نرسد و علاوه برآن هارمونی رنگ ها نیز رعایت شود.
توجه به موارد بیان شده این امکان را به افراد می دهد تا دکوراسیونی ایده آل را داشته باشند و در کنار آن از فرش مناسبی نیز استفاده نمایند. مجموعه عالی قاپو با ارائه فرش های فانتزی و کلاسیک متنوع در این زمینه عملکرد بسیار خوبی داشته و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت این مجموعه از بین فرش های مختلفی که عرضه شده گزینه مناسبی را با قیمت پائینی خریداری نمایند.
پاسخ به دیدگاه